Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Τελικά;

Καλησπέρα σας Κύριοι, για οικονομία χρόνου και επειδή δεν είμαι και καλός στη γραφομηχανή, ρε παιδιά σε συναντήσεις ή τηλέφωνα όλοι λένε "να τα πούμε να κανονίσουμε ...". Εντάξει έχουμε και δουλειές αλλά τελικά όλο λόγια και λόγια! Οι ίδιοι και οι ίδιοι μπαίνουν και γράφουν στο blog, περίπου αυτοί τα λέμε και από κοντά καμιά φορά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν! Έχω την άποψη ότι αν δε γίνει κάτι το blog θα καταντήσει γραφικό, αν δεν έγινε ήδη!!!
Καλή η προσπάθεια των Γιάννη, Αντρέα, Νικόλα, Τάσου (αν και έχει χαθεί τελευταία), Μανώλη (εικαστικού και όχι απουσιολόγου!!!) και όποιου άλλου ξεχνάω . Καμιά ιδέα; Κανένα ενδιαφέρον; Καμία άποψη κάτι τέλος πάντων. Ακόμα και από τον ανώνυμο συμμαθητή που αισθάνθηκε ριγμένος!!! ή η γενιά μας έχει μείνει πίσω στη τεχνολογία ή .. ...
Περιμένω νέα σας.
Γιώργος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτο δικιο μανιτσα μου.
Ολοι λεμε να συναντηθουμε, να κανουμε, να δειξουμε, αλλα ολοι περιμενουμε απο τους αλλους να κανονισουν και να κανουν τη πρωτη προσπαθεια. Και φυσικα..., αυτο το ξερουν ολοι.., για ολα αυτα φταιει ο Μαγγουρας και ο Κυριακης.
Εγω πσντως θα προτεινα να πηγαιναμε, μεσοβδομαδα παντα, καμμια μονοημερη στο Τολο, η ακομα και στην Ερμιονη.......

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα πουρόγεροι συμμαθητές(όπως έλεγε και ο Τσάβος ο Γιάννης)Οπως δείχνουν τα πράγματα και εδώ να γράφουν πέντε-έξη από τούς πενήντα δυσκολεύει η (επανασύνδεση).Ισως η δημιουργία πάλι του συλλόγου της τάξης μας,με ενα (χώρο) μόνιμο , θα βοηθήσει σε αυτό που πιστεύω θέλουμε όλοι.Εκτός κι αν γραφτούμε πάλι στην πρώτη γυμνασίου οπότε θα είναι όλα όπως παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Μονοήμερη στο Τολό???? εισαι τελείως άρρωστος,
εγώ λέω να πάμε για μπάλλα στο Χρυσάφη.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε ρε.. γεράσαμε το καταλάβατε..ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ δεν λεέι.Είπαμε να βρισκόμαστε που και που , όσοι θέλουν και επιθυμούν,όσοι δεν θέλουν ας πάνε στο ΣΕΦ ,έτσι κι αλλιώς μάλλον θα χάσετε.(ποιός από τούς ίδιους είσαι, για πέσ΄μας.)Μην ξαναρχίσεις τις φιλοσοφίες μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι ένας “ίδιοι και οι ίδιοι” και σήμερα έχω να πάω και στο ΣΕΦ θα είμαι άκρως λακωνικός:
1)Το μπλογκ γραφικό ; τι εννοείς ; Το ότι έχει γραφικά ασφαλώς Ε;
γιατί διαφορετικά μου φαίνεται ότι κοιτάμε το δάχτυλο αντί αυτό που δείχνει ... ή μάλλον χτυπάμε το σαμάρι αντί τον γάιδαρο ...
διαφορετικά τι σου φταίει το μέσο, τι σου φταίει το χαρτί αν όχι, αυτό που γράφει;
και στο κάτω-κάτω να οικτίρεις την απραξία και όχι την δημιουργικότητα.
2)Επειδή θα μου πεις μάλλον πως ...για την απραξία, ....
θα έλεγα πως είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία. Οι αιτίες είναι πολλές και ανάγονται στον ευρύτερο κοιν-οικον-πολιτικό χώρο και δυστυχώς οι επιπτώσεις τους διαφαίνονται και στην ψυχολογική ή μάλλον “αψυχολόγητη” εγωλαγνεία , εγωπάθεια μας κλπ κλπ. - δηλαδή: εφόσον όλα δεν γυρίζουν γύρω μας, αφού δεν είμαστε το επίκεντρο ... σνομπ άρουμε ... για να “λάμψουμε” δια της απουσίας μας... και ποιος ξέρει; έτσι ίσως όλοι θα αρχίσουν να ρωτάνε για μας ... το μίνιμουμ της υπαρξιακής απόγνωσης δηλαδή, αντί γόνιμου κοινωνικού (και όχι ατομοκεντρικού) προβληματισμού. Άσε δε που μια σοβαρή παρενέργεια αυτής της απόγνωσης είναι και ή εναγώνια ανεύρεση “ενδιαφέροντος” ή καλύτερα “κοινωνικής διασύνδεσης” ... (υπάρχει μια άσχημη λέξη για αυτό, αλλά δεν θέλω να το χονδρίνω :-) )
3)Το “επιτυχιοθηρία” λες να ήταν κατά τύχη ; προς στο τέλος του “απνευστί” κάτι λέει Ε; και είσαι κι από αυτούς που μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν ... (εδώ, ο “μεγάλος τιμονιέρης” ! ουάου)
4)Όλοι στο ίδιο τσουβάλι ; και με ισοπεδωτική εξαίρεση,... λες: “Ακόμα και από τον ανώνυμο συμμαθητή που αισθάνθηκε ριγμένος”
-Μη κουφαθώ !
-Ο καθένας ας αισθάνεται ότι θέλει και ας γράφει ότι θέλει και όποτε θέλει, εφόσον κάτι έχει να 'πει, ειδάλλως σημαίνει ότι έχει “καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα” το(ν) κατανοώ – καταλαβαίνω, πλήρως ! (όσο “μου κόβει” ασφαλώς)

Φιλάκια,
και για το ύφος :θείος Γιάννης (mlp)
Θρύλε Τσάρε !

Giannis είπε...

Λάθος, Το σχόλιο του stamatis k. είναι τούμπαλειν με το δικό μου.
Εντάξει εγώ βιάζομαι να χάσουμε και κάνω λάθη , εσύ γιατί βιάζεσαι και δεν διαβάζεις ; :-)

Giannis είπε...

Πσστ ε; το “δεν διαβάζεις” εννοώ το σχόλιο ... μην παρεξηγηθώ (κι άλλο)
όσο τα περί φιλοσοφίας πάω πάσο ...
μη “φάω” και καμιά ταμπέλα ...
Ξέρω, το κουλάτο(cool) στυλ ταιριάζει στους "άνετους" (σαν εμάς) - ήταν και είναι πιο μοδάτο ...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μου δεν σε κατάλαβα με την πρώτη .Προτείνω να οριστεί ένα μόνιμο ραντεβού ,για κάθε τρίτη ας πούμε, στό κάπρι η όπου αλλού και σιγά σιγά πστεύω ότι θα γίνει η αρχή .Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε.

Giannis είπε...

Τώρα μάλιστα ! Μ' αρέσει που (όταν θέλεις ; ) γίνεσαι αφοπλιστικά αληθινός κι ωραίος ... πως να το πω δεν ξέρω – είπαμε βιάζομαι σήμερα - ας ακουστούν κι άλλα ... αυτό που είπες τώρα, η εκδρομή, η μπάλα, ο σύλλογος περιμένουν !...

Ανώνυμος είπε...

Ε΄τί γίνεται εδώ; ΄Αμα είναι έτσι αφήστε χώρο γιατί λέω να γράψω ένα βιβλίο, αλλιώς αφήστε τις μαλακίες και ΠΡΟΤΕΙΝΩ (επειδή διάβασα τις αγωνίες του Γκαντούμ, τις εκδρομές του άρρωστου-θα σε πάω μανίτσα μου!- τις μπάλλες στου Χρυσάφη, και το φιλοσοφικό δοκίμιο του ¨ίδιος¨): ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΑ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η Σ, Π.Χ. ΠΑΧΟΣ ή ΚΑΠΡΙ ή ΠΡΑΠΑΣ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

-Λίγη τάξη στη βαβέλ δεν θα έβλαπτε, δηλαδή λες αυτό που λέει κι ο stamatis k. γιατί λες ΠΡΩΤΕΙΝΩ; (και μάλιστα με τα κεφαλαία φωνάζεις πολύ, μπρρρ).
-Σαν πολύ χύμα μου προσομοιάζει ...
-Συγνώμη αλλά στους δημόσιους χώρους που αναφέρεις, μήπως πρόκειται να συμπεριληφθεί και κανένα ψητοπωλείο; το λέω γιατί η παράληψή τους θα ήταν αδικία.
-Αυτό για το βιβλίο είναι απειλή; γιατί χώρος (μη σε νοιάζει) υπάρχει! :-)

Δημοσίευση σχολίου

Αφήνετε ένα κενό μετά το κόμμα, για να αναδιπλώνονται οι λέξεις, ειδάλλως είναι μια σαν μασούρι.
Είναι πιο ωραίο να γράφουμε με πεζά.
Σημαδέψτε με κλικ εκεί που λέει: Όνομα/Διεύθυνση URL
και βάλτε ένα όνομα που σας αρέσει.
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

.