Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

«Ιδέα»

Είχε πει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του το απονενοημένο: «Ξέρεις ρε, τι θα πει Θεοδωράκης; Μπορεί να σηκώσει ανά πάσα στιγμή το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Κάστρο!»

καλά, μένεις κόκαλο, ... αλλά τέλος πάντων ...

Αλλά μια και το είπε, δε του λέει να το κάνει, και να πει στον κολλητό του τον Φιντέλ να πάρει τον κολλητό του τον Μαραντόνα; για να μας “διευκολύνει” λίγο στον μεταξύ μας αγώνα.... τώρα που την κάναμε με την Νιγηρία; ... λέμε τώρα.

5 σχόλια:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ασχετο ,αλλά τέλος πάντων, εχθές είχε συνάντηση το πρακτικό ,κάθε χρόνο έχουν, εμείς με τον ΚΌΛΠΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ μείναμε στο 2007.Το Σάββατο γίνεται το μνημόσυνο του ΡΗΓΑ ,γράψτε το μήπως και μαζευτούμε, τώρα τα του Παναγούλη του κάστρο και του μάρξ σώστά αλλά άκαιρα.

George είπε...

Να συμπράξουμε με το μισητό Πρακτικό!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.

George είπε...

!!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι από τα παληά τι έγινε? ΤΙ ΠΆΘΑΜΕ? βρεθήκαμε μετά 30 χρόνια και μετά χαθήκαμε. Ο Χάρης ο Κασινόπουλος απο την Κύπρο θέλει να κανονίσουμε συνάντηση και να έρθει ,ντράπηκα να του πώ ότι εμείς τα διαλύσαμε λόγω ....ακόμα δεν έχω καταλάβει. Κάντε κάτι ουσιαστικό όσοι ..μπορούμε είναι κρίμα αυτό που γίνεται. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΚ 77 ΤΙ ΛΕΤΕ? ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήνετε ένα κενό μετά το κόμμα, για να αναδιπλώνονται οι λέξεις, ειδάλλως είναι μια σαν μασούρι.
Είναι πιο ωραίο να γράφουμε με πεζά.
Σημαδέψτε με κλικ εκεί που λέει: Όνομα/Διεύθυνση URL
και βάλτε ένα όνομα που σας αρέσει.
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

.